„A kutyám lehetőség, hogy jobb ember legyek”

Rendezvények

Az alábbi programokkal kapcsolatban kérjük figyelje a híreket, bővebb információért hívjon minket:

Halász Árpád, tel.: 06 30 952 1305 Virág Etka, tel.: 06 70 626 5470

I.Komondor Találkozó

2018. január 20.

2018.01.20.KulcsiKomisz

Megszervezzük az első Kulcsi Komisz Komondor gazdik találkozóját!
Akkor is gyere, ha a komondorod nem “Kulcsi” vagy törzskönyv nélküli, esetleg mentett kutya. Célunk, hogy segítsünk neked abban, hogy “Szuper gazdi legyél” !

Tervezett napi rend:
- 9 órakor gyülekező, regisztráció
-10 – 11 óra Bemutatkozás, előadás a kutya ösztöneiről, ösztön kezelésről, rangsor beállításról. Tartja Partizer Csaba tenyésztő, kutyakiképző és csoportvezető oktató.
- 11.30 órától Előadás a Kutya – Gyerek kommunikációról. Tartja Virág Etelka kutyakiképző és csoport vezető oktató.
- 13 – 14 órától Ebéd szünet egy tál bogrács étel, azt iszunk amit hozunk. ;)
- 14 órától gyakorlati foglalkozás, kutyás játékok. Tartják: Partizer Csaba, Virág Etelka, Dr. Valcsák Mária oktatók.
- 16 órától Szabad foglalkozás

Részvétei díj 1500 Ft/fő ami tartalmazza a terem és a pálya bérleti díját és az ebédet. Terem befogadó képessége 40 fő. Kutyáitoknak nagyon kevés helyet tudunk biztosítani. Ezért mindenki gondoskodjon a kutyája biztonságos elhelyezéséről. ( box, autó…stb) Kutyák az előadások alatt nem lehetnek a teremben. Kikötni kutyát tilos!
Jelentkezni: komondor@kulcsikomisz.hu címen lehet.

Bettina Ogris Szeminárium

2018. április 14-15. 

A szeminárium 2 napos, és mindkét napon magyar tolmácsolással folyik majd!
A helyszín: 2100 Gödöllő, Kőrösi Csoma Sándor utca vége.
A részvételi díj:
- kutya nélkül 2 nap: 60€/fő , egyesületi tagoknak: 50€/fő.
- kutyával 2 nap: 100€/fő/kutya, egyesületi tagoknak: 80€/fő/kutya.
A részvételi díjat, kérjük, a jelentkezéssel egy időben az Obedience Hungary Team SE számlaszámára utaljátok át:
73600149-11126809-00000000
Számlavezető pénzintézet: Szentgál és Vidéke Takarékszövetkezet
Számlatulajdonos: Obedience Hungary Team Sportegyesület
Telefonszám: +36 20 312 8906
Adószám: 18522251-1-43
Jelentkezni kizárólag írásban a kutyagh@gmail.com e-mail címen lehet.
A szemináriumra lehet jelentkezni kutyával és kutya nélkül, de maximum 8-10 kutya-felvezető párost tudunk fogadni. Ha betelik ez a létszám, várólistára tudunk még felvenni kutyával jelentkezőket.
Jelentkezési határidő: 2018.04.01.

Tavaszi Kirándulás

2018. Csatlakozz hozzánk egy jó kis túrára! Találkozó: Amit érdemes magaddal hoznod: – kullancs elleni szer mindkettőtöknek – víz és élelem számodra – bakancs, esőkabát (felkészülve mindenre) – jutifalat, oltási könyv a kutyusodnak (és a szokásos kutyás felszerelés…)

3. Családi Nap

Rengeteg érdekes program vár rátok, lesz itt Családi Kutyás Futás, Őrző-védő verseny, keverék kutya szépségverseny, társasági kutyatalálkozó, Állati Kulisszatitkok előadás Halász Árpáddal, örökbefogadó nap, vízi távolugróverseny, hagyományőrző játékok, kutya-gyerek kommunikáció, állatorvosi sátor ingyenes állapotfelméréssel  s egyúttal egy nyílt nap keretében betekinthettek az iskola életébe, a tanfolyami foglalkozásokba! Várunk Titeket Szeretettel!

Locsolkodásmentes Állatsimogatós Iskolaszépítő nap

2018. április Ha még nincs programod Húsvétra, és Te sem szeretsz locsolkodni, akkor itt a helyed nálunk! Hogy miért jobb velünk, mint degeszre enni magad és kölnitől “illatozni”? - veled lehet a kutyád, a haverjaival - te is vele lehetsz, de a te barátaiddal - a mi Palink isteni csülköt tud főzni - hozhatsz magaddal sütit/üccsit, amit elfogyaszthatsz a segítségünkkel! :-) Hogy mit tehetsz azért, hogy hétvégente kellemes környezetben tölthesd a GKSK-n az időd? - hozz magaddal olyan eszközöket, amivel tudsz bánni (balta, gereblye, fűrész, ásó, metsző-olló…) Idei szépítés-építés: Ültess egy fát, hozz akár virágot (sziklakertieket is várunk) és látogass el az Állatsimogatóba, ahol a mai nap mindezt ingyenesen megteheted!  Egy igazán eseménydús Húsvétnak nézünk elébe!  Idén szeretnénk a Boglárka Rétet és a Tó környékét a szépíteni, ehhez jól jönnek a szorgos kezek.

Sokan kérdeztétek, milyen szerszámra van szükség: – ásó, kapa (a nagyharang ezúttal elmaradhat!) – gereblye, fűkasza – láncfűrész nagyon szuper lenne – ecset, festék, kesztyűk – csiszológép – fúró (az sem baj, ha több van belőle!) – hosszabbítók – metszőolló, ágvágó – bármi, amit tudsz használni!  Rengeteg tennivaló van, szeretnénk padokat gyártani a Boglárka réten levő diófához, a marhakarám oldalát újraoszlopozzuk és csodaszép kerítést kap. A tavat és környékét megtisztítjuk… akad munka bőven! 

 

BH és IPO vizsga

2018. BH és IPO vizsga a Gödöllői Kutyasport Központban a Hovawart Klub rendezésében. Jelentkezés online: http://www.hovawartclub.hu/kiallitas/index.php?option=com_rsform&view=rsform&Itemid=11&lang=hu Jelentkezési határidő: Nevezési díj: 12.000.- , Nevezési díj tagoknak: 6.000.- melyet a helyszínen lehet befizetni. Bővebb infó: nevezes.hovawart@gmail.com

IV. Airedale Találkozó

2018. 2015-ben a Gödöllői Kutyasport Központban egy csoport airedale terrier imádó kezdeményezésére megrendezésre került az I. majd a II. Airedale Terrier Találkozó. A rendezvény kiváló hangulatát tükrözi, hogy a résztvevők már ott eldöntötték, hogy ezt az eseményt a továbbiakban évenként kellene ismételni.

Gyerektábor 2018. 

Tudod már mit csinálsz a nyáron? Ha szereted az állatokat, és szeretnél megtudni többet arról, hogy hogyan él, mit eszik és hogyan beszélget, akkor ez a tábor Neked szól! Mi garantáljuk az izgalmas állatos programokat, Neked csak a jókedvedet kell elhoznod. Részvétel: 22.000 Ft + az étkezés díja 5.000 Ft.  Az árban benne van az uzsonna is, tízórait hozni kell. Korhatár: 7 – 16 éves korig. Program:

 • a kutya jelrendszerének megismerése
 • háziállatok megismerése, etetése, simogatása
 • tó, rét, legelő életvilága
 • íjászkodás
 • kézműveskedés, kreatív óra
 • hagyományőrző játékok

Érdeklődés, jelentkezés: godolloikutyasportkozpont@gmail.com, vagy Virág Etka tanfolyam szervezőnél: 06 70 626 5470

2. Éjszakai őrző-védő party

2018.  Szeretettel várunk a Gödöllői Kutyasport Központ második Éjszakai őrző-védő partyján! Természetesen lehet jönni kutya nélkül is nézőnek! Amit mindenkinek biztosítunk: – felszerelés – bevilágított pálya – segédek – zsíroskenyér gazdagon Amit jó, ha hozol magaddal: – kutya + felszerelés – rágcsi, innivaló EXTRÉM HORROR pálya a bevállalósoknak!!! A horror pályát kutyával sikeresen teljesítők nemcsak az élmény részesei lehetnek, hanem a szerencsés kisorsoltak Bende ajándékcsomaggal is gazdagodva térhetnek haza. Segédek: – Halász Árpád, a GKSK vezetője, “B” kategóriás segéd – Szabó Attila, “B” kategóriás többszörös versenysegéd – Grezsa Attila, “A” kategóriás többszörös versenysegéd – Marco Pesci, “B” kategóriás versenysegéd – Kecskés László, Iron Dog nemzetközi teljesítménybíró, “C” kategóriás segéd – Szabó György, “C” kategóriás segéd – Gál Róbert – Balla Bebi Ferenc, “C” kategóriás segéd Segéd tanulóink: – Bungye Attila, Kurucz József, Molnár Máté, Katona Nándor Információ: +36 30 952 1305

Kutyás tábor:

2018. július 25-29. Helyszín: Esztergom, Gran Camping  Napi díj: felnőtteknek: 1000 Ft/ nap gyerekeknek: 500 Ft/ nap    A napi díj a kutyaiskolának fizetendő, mely magába foglalja a szervezést illetve a programokat. A napi díj azonban nem foglalja magába a szállás költségét, melyet a kempinggel kell rendezni. A jelentkezési lapot a táborra kérjük kitölteni, és visszaküldeni az iskola email címére: godolloikutyasportkozpont@gmail.comhttp://www.grancamping-fortanex.hu/

Hovawart kölyök-teszt, fiatalkutya- és tenyészvizsga

2018.

Vizsgadíj: Kölyök-teszt: 2000Ft Fiatalkutya vizsga:5000Ft , Tenyészvizsga:10000Ft Nem Klub és MEOESZ tagoknak a nevezési díj duplája. Jelentkezni online:http://www.hovawartclub.hu/kiallitas/index.php?option=com_rsform&view=rsform&Itemid=4&lang=hu Jelentkezési határidő: A nevezés fizetési kötelezettséggel jár!!! Lemondani csak a nevezési határidőig lehet. A fenti nevezési díjat banki átutalással vagy a helyszínen is van lehetőség befizetni. Banki átutalás esetén: 73600149-10000513 Szentgál és Vidéke Takarékszövetkezet Ahhoz, hogy egy kutyával tenyészteni lehessen tenyészvizsgákat kell tenni. Először a fiatalkutya-vizsgát majd a tenyészvizsgát. A fiatalkutya-vizsgánál a kutya minimum 12 hónapos kell legyen (felső korhatár nincs). 20 hónapos kortól lehet tenyészvizsgát tenni (amennyiben van sikeres fiatalkutya vizsga). A tenyészvizsgához HD szűrés igazolása is kell! A felnőtt vizsgára jelentkezéskor kérjük igazolni a 2 kiállítási eredményt. (Két FCI kiállításon szukáknál legalább Nagyon Jó, kanoknak kitűnő minősítés különböző bírónál) Aki korábban már beküldte kiállítási eredményeit pl. az Év kutyája pályázatra, annak nem szükséges újraküldenie. HD szűrés tájékoztató az alábbi linken: http://www.hovawartclub.hu/index.php/component/content/article/51 A fiatalkutya-vizsgát és a felnőtt vizsgát nem lehet egy napon letenni. Ha kérdéseid vannak a vizsgáról, hívd tenyésztési bizottságunk tagjait. A fiatalkutya vizsga és tenyészvizsga követelményei és lefutása közel azonos , a C, pont (Terheléspróba) csak a tenyészvizsgára vonatkozik. A vizsga leírása: tenyészvizsga (képekkel) http://www.hovawartclub.hu/index.php/component/content/article/41-altalanos/110-az-uj-tenyeszvizsga A vizsgára mindig hozni kell a kutya származási lapját, oltási könyvét, kedvenc játékát, egészségügyi szűrések igazolását.

IX. Lecter Kupa

2018. X. LECTER KUPA, ahol Ti is kipróbálhatjátok magatokat!A délelőtt folyamán az IRON DOG-osok versenyeznek, ahol Kecskés László, az IRON DOG Magyarországi meghonosítója, nemzetközi teljesítménybírója, a LECTER KUPA megálmodója is indul, érdemes megnézni!Ezután kezdetét veszi a kupa, ahol akár fázisonként is kipróbálhatjátok ezt a sportot. A fázisok között szerepel sprint, súlyhúzás, a “legkeményebb fogás”, kötélhúzás és függeszkedés.Extrém és izgalmas napunk lesz…várunk Titeket!

BH és IPO vizsga

2018.  BH és IPO vizsga a Gödöllői Kutyasport Központban a Hovawart Klub rendezésében. Jelentkezés online: http://www.hovawartclub.hu/kiallitas/index.php?option=com_rsform&view=rsform&Itemid=11&lang=hu

GKSK Évzáró Bankett

Időpont: 2018. december 15.

Helyszín: Török Ignác Gimnázium ebédlője, 2100 Gödöllő, Petőfi S. u. 12.

Jegyek: elővételben kaphatóak a GKSK-ban hétvégente a tanfolyamok ideje alatt

Program:

 • érkezés 18 órától (helyfoglalás, welcome drink)
 • vetítés az elmúlt év eseményeiből
 • vacsora 19 órától
 • év oktatója választás
 • tombola
 • zene és tánc hajnalig

Várunk benneteket szeretettel! Infó és jegyrendelés: +36 70 626 5470, Virág Etelka

Forralt boros őrző-védő nap:

2019. 

Egy jó hangulatú őrző-védő tréninges nap, ahol egész nap a kutyáké a főszerep.
Amit garantálunk: - forró hangulat – forró helyzetek – forralt bor
Segédek: Such Ferenc – Marco Pesci – Szabó György – Gál Róbert – Kecskés László – Kurucz József – Molnár Máté – Németh Balázs – Bungye Attila – Kárpáti Árpád – Halász Árpád
Menü: - forralt bor – zsíros kenyér gazdagon – süti, amit hoztok  ;)

A RÉSZVÉTEL INGYENES! 
Szeretettel várunk minden őrző-védő sportot kedvelőt 2018. január 6-án, 10h-tól a GKSK-n!

Kapcsolat

Gödöllői Kutyasport Központ

2100 Gödöllő, Kőrösi Cs.S. u. vége

Tel: 06 30 9521 305

GKSK Kapcsolat Kattinson a nagyobb térképért