„A kutyám lehetőség, hogy jobb ember legyek”

Kutyanapközi

A kutyák évmilliókon keresztül falkákban, családokban éltek ezért nagyon fontos, hogy tudjuk, még ma is társasági lények. Az otthon egyedül hagyott kutyusok depressziósakká, idegessé vagy akár rombolóvá válhatnak. Ahogyan mi emberek is beszélgetünk, találkozunk, programokat szervezünk, családi életet élünk, ugyan így a  kutyáknak is elengedhetetlen igényük, hogy mozogjanak, felfedezzenek új dolgokat, találkozzanak más emberekkel, kutyákkal, élményeket szerezzenek.

Kutyanapközink azon gazdiknak nyújt segítséget, akik napközben szeretnék biztonságban tudni kedvencüket és  hazaérve már nincs idejük még a kutyával külön foglalkozni. A kutyusok számára gazdag társasági és tanulási élményt kínálunk – nagyjából úgy, mint az óvodák a gyerekek számára.

Reggel a gazdi is elhozhatja, de mi is szívesen el- és hazaszállítjuk kedvencét. Napközben a Gödöllői Kutyasport Központban az oktatóink foglalkoznak vele és hancúrozhat a többi kutyabarátjával. Ha kéri, külön oktatásban részesülhet a kutyus, akár elvisszük állatorvoshoz, vagy kérhet kozmetikázást is.

Árak:

  • Gazdi hozza-viszi futtatni:          2.000 Ft/alkalom
  • Oktató hozza-viszi, futtatni:       2.500 Ft/alkalom
  • Oktató hozza-viszi, oktatással:  3.500 Ft/alkalom

Időpontok:

  • Kedd, szerda, csütörtök délelőtt

A kutyusokat reggel 8 és 9 óra között hozzuk ki a Központba és 11 és 12 között visszük haza. Az eltelt idő alatt lehetősége van futkározni, a többi kutyussal kommunikálni, játszani, inni, pihenni, vihar elől fedett helyre húzódni és az oktatók a gazdi igénye szerint tudnak foglalkozni is a kutyussal.

Ha szeretné ezt a szolgáltatásunkat igénybe venni vagy érdeklődne, hívjon minket:

Halász Árpád,  tel: 06  30 9521 305

Kapcsolat

Gödöllői Kutyasport Központ

2100 Gödöllő, Kőrösi Cs.S. u. vége

Tel: 06 30 9521 305

GKSK Kapcsolat Kattinson a nagyobb térképért