„A kutyám lehetőség, hogy jobb ember legyek”

Flyball sikerek – KU-BA SE BEAST Flyball Team!

18920690_1621211861287641_2206259056804092260_n

A Gödöllői Kutyasport központ Ku-Ba SE színeiben versenyző BEAST Flyball Team beszámolója:

“Az EFC (European Flyball Championsip) történetében először álltak magyar bírók a ringben, mindhárman a BEAST Flyball Team tagjai… Az EFC és a magyar flyball történetében először jutott be magyar csapat a II. divízióba… És a magyar flyball történelmében először hozott haza Flyball Európa Bajnokságról 1 klub 2 érmet! Büszkén mesélhetjük el nektek, hogy Fang BEAST csapatunk Európa Bajnoki címet szerzett a IX. divízióban veretlenül végig menetelve a mérkőzéseken, Claw BEAST csapatunk pedig a II. divízió II. helyezésével tért haza hatalmas küzdelmek során.
Elképesztő élmény volt átélni, mikor mindkét csapatod döntőjét több százan nézik végig, mikor egyszerre jajjdul fel vagy épp sikoltozik körülöttetek ennyi szurkoló ember, akik átérzik és tudják, milyen út vezet idáig.
Mikor kiér a csapatod utolsó kutyája a pályáról és tudod, hogy meglett, hogy nyertünk, hogy elértük azt, amiért ennyit dolgoztunk és mikor a csapattársaiddal egymás karjába zuhantok, annál nincs szebb győzelem.Talán most jött el az, mikorra felfogjuk, mi is történt velünk és mit is jelent, hogy éveken át edzettünk, tanultunk, rengeteg időt és energiát befektetve oly sok áldozatot hozva küzdöttünk és annyi mindent átvészeltünk…
Büszkén jelenthetjük ki, hogy a Ku-Ba SE színeiben versenyző BEAST Flyball Team Európa Bajnok és bajnoki helyezett.”

Kapcsolat

Gödöllői Kutyasport Központ

2100 Gödöllő, Kőrösi Cs.S. u. vége

Tel: 06 30 9521 305

GKSK Kapcsolat Kattinson a nagyobb térképért